Kefír baktérium kultúra (10 db-os kiszerelés)
3.690 Ft (2.906 Ft + ÁFA)
Menny.:

Kefír baktérium kultúra (10 db-os kiszerelés)

Átlagos értékelés: (3)
Cikkszám: OLT13
Egységár: 369,00 Ft/db
Elérhetőség: Raktáron

Nagyon finom, egészséges, könnyen elkészíthető....
A kapszula megfelelő arányban tartalmazza a kefir készítéséhez szükséges gombák és baktériumok keverékét. Közepesen szénsavas kaukázusi típusú kefir készíthető segítségével.

A kefir kultúra CO2-t és etilalkoholt termel. Ezért érezzük azt a kellemes friss, pezsgős érzetet.

Figyelem! A baktériumok kötőanyaga laktóz emulzió. Az ezzel kapcsolatos szakmai értekezés ITT olvasható.

Belföldi szállítás esetén a kultúrák épek maradnak, azonban átvétel után minden baktérium kultúra mélyhűtőben tárolandó! Amennyiben GLS Csomagpontra rendeled a terméket, az értesítés napján vedd át a helyszínen, és aznap tedd fagyasztóba! A csomagpontokon való több napos tárolás befolyásolhatja a baktérium kultúra minőségét, amiért nem vállalunk felelősséget!

3.690 Ft (2.906 Ft + ÁFA)
Menny.:

Leírás és Paraméterek

Hőoptimuma 20-24 °C

Adagolása: 1 kapszula (1u) / 10 liter tej

Tárolás: mélyhűtőben, - 18 °C alatt

Készíthetsz 10 liternél kisebb mennyiséget is, ha a kapszula tartalmát felezed, negyedeled. A maradékot alufóliában tedd vissza a mélyhűtőbe.

Kapható kiszerelés: 100 liter tejhez - 10 db kapszula - 10 u                       

Összetevők:

Lactococcus lactis cremoris
Debaryomyces hansenii
Candida Colliculosa
Lactococcus lactis
Lactis biovar diacetylactis
Streptococcus thermophilus
Leuconostoc mesenteroides

Prebiotikus rost: inulin
A baktériumok hordozó anyaga: laktóz emulzió

Felhasználása:​ kapszulát húzd szét és kevés langyos vízben vagy tejben, növényi italban oldd fel. Majd ezt az oldatot öntsd hozzá a tejhez, növényi italhoz és alaposan keverd össze.

Készítése:
Készíthető bolti tejből, vagy házi tejből, vagy növényi italból. A kapszula tartalmát oldjuk fel kis mennyiségű langyos tejben/növényi italban, majd alaposan keverjük össze a kultúrával.

Készíthetjük fermentáló készülékben. Recept ajánlásunk itt található:

https://tejmentesreceptek.hu/recept/kefir-kesudiobol/


Hűtőszekrényben hosszan eláll.

Így készül a kókuszos kesu "kefir"!

Vélemények

5.00
3 értékelés
2
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2024. 07. 29. Igazolt vásárlás
2024. 04. 15. Igazolt vásárlás
2022. 03. 19. Igazolt vásárlás

Válassz kedvezményes csomagajánlataink közül!