Natúr joghurt baktérium kultúra, tasakos 12 adag
3.400 Ft (2.677 Ft + ÁFA)

Natúr joghurt baktérium kultúra, tasakos 12 adag

Átlagos értékelés: (2)
Cikkszám: OLT28
Elérhetőség: Raktáron

Fermentáló készülékünkkel könnyedén készíthetsz gyümölcsös, müzlis és ivó joghurtot is. Ebben segít a Yobiotik Mild joghurt, amely tasakos kiszerelésben érhető el webáruházunkban.

Bulgár típusú, enyhén savanykás, kellemes, erőteljes joghurtos íz és illat, közepes keménységű állag, tökéletes textúra.

Jótékony baktériumokban gazdag, nagyon egészséges.

Enyhe utósavanyodás jellemző rá, ezért hosszan megőrzi kitűnő ízeit és állagát.

Prebiotikumokkal egészítettük ki, mert ezek a rostok egyaránt támogatják a bélrendszer működését és segítik a joghurt baktériumait végig utazni a gyomor-epesav-vékonybél akadálypályán.

Belföldi szállítás esetén a kultúrák épek maradnak, azonban átvétel után minden baktérium kultúra mélyhűtőben tárolandó! Amennyiben GLS Csomagpontra rendeled a terméket, az értesítés napján vedd át a helyszínen, és aznap tedd fagyasztóba! A csomagpontokon való több napos tárolás befolyásolhatja a baktérium kultúra minőségét, amiért nem vállalunk felelősséget!

3.400 Ft (2.677 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Bifido baktériummal és prebiotikus rostokkal. Jótékony baktériumokban gazdag, probiotikus joghurt házi készítéséhez.
Nem tartalmaz glutént, semmilyen tejszármazékot, így laktózt sem. Egyéb allergén összetevőktől is mentes.

Összetevők:

- Streptococcus termophilus
- Lactobacillus delbrueckii subs. bulgaricus
- Bifidobacterium lactis (probiotikum)
- inulin (prebiotikus növényi rost)
a baktériumok hordozóanyagai:
- maltodextrin,
- szacharoz

Adagolása:

1 tasak 1 liter tejhez elegendő

YoBiotic kutúra tárolása:

+4°C-on belül (a hűtőszekrény alsó, hidegebb polcain, vagy mélyhűtőben)

Joghurt elkészítése Vegital Fermentáló géppel:

A tasak tartalmát alaposan keverd el 1 liter 56 °C-ra melegített tejben. Az így bekultúrázott tejet tartsd 3,5 órán keresztül 46 °C-on (legegyszerűbb, ha termoszba teszed, vagy egyszerűen dunsztolod). 3,5 óra után, tedd hűtőszekrénybe, még legalább 6 óra hosszára, hogy a végső állag kialakuljon, az ízek kikerekedjenek.

Az így készített joghurt 2-3 hétig eláll hűtőszekrényben.

Vélemények

5.00
2 értékelés
2
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2023. 07. 22. Igazolt vásárlás
Amióta a fermentálót megvettük folyamatosan tesztelem, ezzel a kultúrával pedig nagyon jó joghurtot sikerült készítenem.
2023. 03. 03. Igazolt vásárlás
Nagyon finom joghurtot készítettem vele.