Leírás és Paraméterek
"A Maca gyökér egy az Andok lejtőin vadon élő növény, amelyet „Perui Ginzengnek” is neveznek. Energizáló, erősítő, állóképesség javító, valamint a jobb érzelmi állapotot elősegítő hatása is ismert. 4200 méter feletti magasságban, zord időjárási viszonyok között (hideg, erős szél, intenzív napsütés), a legtöbb növény számára egyenesen hátrányos körülmények között él. A tudományos kutatások szerint a Maca kifejezetten gazdag aminosavakban, fitonutriensekben, zsírsavakban, vitaminokban és ásványi anyagokban. Rendkívül gazdag tápanyagokban, valamint energizálókban, ezért sokan úgy gondolják, hogy ez a világ egyik legjobb természetes étrend-kiegészítője. Legfontosabb vitaminok és ásványi anyagok a maca gyökérben: B1, B2, B12, C-vitamin, kalcium és foszfor. A Maca egyik legelőnyösebb tulajdonsága a hormonháztartásra gyakorolt szabályozó, serkentő és kiegyensúlyozó hatása úgy férfiak, mint nők esetében. Íze a pörkölt cikóriához hasonlít, amely kémiai élénkítő szerekkel károsítja az idegrendszerünket. A Maca ezzel szemben nem koffein tartalmú élénkítő szer, hanem egy serkentő hatású gyógynövény, amely természetes úton tartja karban egészségünket."
Felhasználás: Egy teáskanálnyi port keverjen vízhez vagy gyümölcsléhez naponta. Ezt ideális az étkezések közé iktatni. Nincs beállított adag, de érdemes kísérletezni, hogy Önnek, hogyan hat a legjobban.
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös helyen, gyermekek számára hozzáférhetetlen módon
Ha Ön terhes, szoptat, beteg, vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt használna! Ha az orvosa nem nyitott a az étrend-kiegészítők alkalmazására, keressen fel egy természetgyógyász szakembert! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.