Leírás és Paraméterek
Elkészítési útmutató 250 g tömbhöz:
- Önts 73 g folyékony, legfeljebb langyos hőmérsékletű kókuszolajat és 168 g hideg vizet egy edénybe.
- Adj hozzá 1 adag porkeveréket (83 g), botmixerrel keverd el alaposan, majd a tűzhelyen / főzőlapon gyakori kevergetés mellett főzd besűrűsödésig közepes-magas fokozaton.
- A besűrüsödéstől számítva 3 percig intenzíven keverd. Melegen öntsd egy formába, fedd le félig, majd hagyd, hogy kihűljön.
- Zárd le a dobozt és tedd hűtőbe 48 órára. (24 óra elteltével is fogyasztható, de az ideális állag eléréséhez 48 óra hűtést javaslunk)
Átlagos tápérték adatok vízzel és kókuszolajjal készítve | *1 adag (kb 250 g) késztermék 100 grammjában |
Energia | 1111kJ / 269 kcal |
Zsír -amelyből telített zsírsavak |
25 g 23 g |
Szénhidrát -amelyből cukrok |
11 g 0 g |
Fehérje | 0,6 g |
Só | 1,7 g |
Kalcium | 240 mg (30%)** |
**Az elkészítési útmutató alapján. A tasak 4 adagot (4 x 84g) tartalmaz. ** NRV: Táplálozási refereniaérték az EU 1169/2011 rendelete szerint.
A termék dióféléket is feldolgozó üzemben készült.
Tárolás:
A porkeverékre vonatkozóan: száraz, hűvös helyen tárolandó.
Az elkészített termékre vonatkozóan: tárolási hőmérséklet 2-8 °C. Fogyaszthatósági idő: hűtőszekrényben tárolva a lefedett forma felbontásától számított 3 napon belül fogyassza el.