A vegital.hu (tejmentes) sütiket használ

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

2.800 Ft (2.205 Ft + ÁFA)

Youtube videók

Zöldségek és gyümölcsök fermentáló starter keveréke 12 adag

(6)

Fermentáló baktérium keverék zöldségek és gyümölcsök savanyításához, irányított erjesztéséhez - 12 adag.

A fermentáló baktérium kultúra keveréket úgy állítottuk össze, hogy megfelelő savanyodást biztosító törzsek mellett az aromák fejlődését is elősegítő baktériumok is fermentálják a zöldségeidet.

Figyelem! A baktériumok kötőanyaga laktóz emulzió. Az ezzel kapcsolatos szakmai értekezés ITT olvasható.

Belföldi szállítás esetén a kultúrák épek maradnak, azonban átvétel után minden baktérium kultúra mélyhűtőben tárolandó! Amennyiben GLS Csomagpontra rendeled a terméket, az értesítés napján vedd át a helyszínen, és aznap tedd fagyasztóba! A csomagpontokon való több napos tárolás befolyásolhatja a baktérium kultúra minőségét, amiért nem vállalunk felelősséget!

A csomag visszazárható (simítózáras), adagoló kanál is található benne.

Adagolása: a mellékelt kanállal annyi port vegyél ki a tasakból, hogy a kanál színültig legyen (nem púpozottan). Ez a mennyiség 0,5 - 2 kg mennyiségű zöldség-gyümölcs fermentálásához ajánlott.

Egységár: 2.799,99 Ft/db
Elérhetőség: Raktáron
2.800 Ft (2.205 Ft + ÁFA)
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Miért érdemes savanytó startert használni a zöldségek és gyümölcsök kovászolásához?

- nincs félrement erjedés, garantált a minőség
- az erős baktérium törzsek kiszámítható módon fognak erjeszteni
- roppanós, egészséges állagú zöldségek
- fergeteges aromák és illatok
- a nagy mennyiségű baktérium hamarabb savanyít, de nem savanyít túlzottan
- starter használatával általában tartósabb az étel, mert természetes tartósító anyagok (nizin) is termelődnek
- kevés sóval, vagy só nélkül is tökéletes erjedés
- termofil savanyítási lehetőség zöldségekhez és gabonákhoz (mivel a keverék termofil törzseket is tartalmaz)
- a termofil törzsek alacsonyabb hőfokon lassú aromatermelést végeznek


Összetevők:


Streptococcus thermophilus
Lactococcus lactis subsp. lactis
- Lactococcus lactis subsp. cremoris
- Lactococcus lactis subsp. lactis biovar. diacetylactis

-
 Inulin (növényi rost)
- Baktériumok hordozó anyagai: szacharóz, maltodextrin

Tárolása: +4 °C alatt (mélyhűtőben)

Vélemények

5.00
6 értékelés
5
6
4
0
3
0
2
0
1
0
2024. 07. 29. -
Igazolt vásárlás
Paradicsom lila hagymával készült vele elsőre, tökéletes lett.
2023. 07. 22. -
Igazolt vásárlás
Mindig is kíváncsi voltam, hogy hogyan tudok ilyen kultúrával saját magam fermentálni és tényleg csodálatosan működik.
2022. 08. 01. -
Igazolt vásárlás
2022. 07. 04. -
Igazolt vásárlás
A starter kultúra nagyon jól bevált. Eddig fermentált cukkinit, uborkát, és vöröskáposztát készítettem. Egyszerű a használata, és megbízható a fermentálás eredménye :-) Működik a fermentáló készülék használatával és anélkül is.
2022. 06. 07. -
Igazolt vásárlás
Remek, tudja a dolgát. Felhasználása egyszerű.
2022. 05. 31. -
Igazolt vásárlás
Már többször hasznaltam , zöldségek fermentálásához. Kitűnő termék!

Válassz kedvezményes csomagajánlataink közül!

Az oldal tetejére