A vegital.hu (tejmentes) sütiket használ

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

590 Ft (465 Ft + ÁFA)

Sajtforma préslappal, 100 g

Nem értékelt
10 dkg-os kerek sajtforma élelmiszeripari műanyagból, 10 dkg friss sajtot, lágy sajtot tudsz benne megformázni, préselni.
Egységár: 590,00 Ft/db
Elérhetőség: Raktáron
590 Ft (465 Ft + ÁFA)
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

felső átmérő: 8 cm
alsó átmérő: 7cm
magasság: 6 cm

Recept

Növényi sajthelyettesítő parmezán ízesítéssel

Egy finom sajthelyettesítő, ami jól olvasztható, sőt vissza is dermeszthető.

 Előkészítés

20 perc

 Pihentetés

6 óra

 Mennyiség

 közepes "sajthelyettesítőhöz"

HOZZÁVALÓK

ELKÉSZÍTÉS

  1. Elkeverjük, az agar-agar port -előírás szerint- 0,5 dl hideg vízzel vagy a növényi tejhelyettesítővel. A maradék vizet vagy a növényi italt felforraljuk és a forró italhoz öntjük az agar -agart, majd csomómentesre keverjük. Majd 2-3 percig forraljuk.
  2. Fokozatosan hozzáadjuk a többi hozzávalóhoz és krémes állagúra turmixoljuk .
  3. Kiolajozott formába öntjük és a hűtőbe rakjuk minimum 6 órára
  4. Ha megszilárdult, a formából kivesszük és almacsumázóval tetszőleges lyukakat fúrunk a sajtba.

MEGJEGYZÉS

Mojzes Éva receptje (https://mojzeske.blogspot.com/)

* A sajt nem paleo, de az érett sajtok okozzák a legkevesebb problémát, ezért egészséges (nem autoimmun beteg) embereknek olykor elfogadható. Szendi Gábor

**Laktózmentes sajtot két módon lehet készíteni: laktáz enzim hozzáadásával, vagy természetes úton, amikor az érlelésnek köszönhetően bomlik le a laktóz. Ez történik például az ementáli és a parmezán sajtok esetében. Általánosságban elmondható, hogy minél keményebb egy sajt, annál kevesebb laktózt tartalmaz. Szarvas Veronika, diplomás dietetikus

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére