Leírás és Paraméterek
Felhasználási javaslat: tápióka keményítővel és természtes borkósavval készült sütőpor. Mely alkalmas mindenféle liszt térfogatának növelésére. Javasolt mennyiség: 100 g paleo liszthez egy csapott mokkáskanál sütőpor adagolása (kb. 2-3 g).
A sütőport 1 evőkanál citromlével érdemes kipezsegtetni.
Összetevők: savanyúságot szabályozó anyag: borkősav, térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát, tápióka keményítő
Szezámmagot és dióféléket felhasználó üzemben készült. Száraz, hűvös helyen tartandó.
Átlagos tápérték 100g keverékben:
Energia kj: 481; Energia kcal: 117;
Zsír: 0g; amelyből telített zsírsavak: 0g;
Szénhidrát: 29 g amelyből cukor 0g;
Fehérje: 0,1g;
Só: 0g;
Rost: 0g
Saját, garantáltan gluténmentes műhelyünkben csomagolva.